Contact

Adres: Eikenhorstlaan 16
Postcode: 2245 BC Wassenaar
Telefoon: 070 514 5790 lees meer »

Over mij

Ik ben Gladys Bonta-Wetzel. Ik ben een logopedist met ruim 40 jaar ervaring. Na mijn afstuderen in 1981 aan de Hogeschool in Amsterdam .... lees meer »

Sociale media

Volg de laatste nieuws van mijn praktijk middels de sociale media.

Logo Logopediepraktijk Gladys Bonta-Wetzel
Meer dan 40 jaar ervaring als logopedist
Lid van De Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie en tevens geregistreerd in de Kwaliteitsregister Paramedici.

Over Gladys Bonta-Wetzel

Ik ben Gladys Bonta-Wetzel. Ik ben een logopedist met ruim 40 jaar ervaring. Na mijn afstuderen in 1981 aan de Hogeschool in Amsterdam heb ik altijd full-time gewerkt als preventief logopedist en als vrijgevestigd logopedist met een eigen logopediepraktijk aan huis.

Na mijn pensionering bij de GGD inmiddels meer dan 7 jaar terug ben ik met veel passie en enthousiasme doorgegaan als vrij gevestigde logopedist vanwege het belang en de vraag naar mijn diensten.

Preventieve logopedie is het screenen van 5-jarige kleuters, en het screenen van kinderen op verzoek van leerkrachten en/of ouders, informatie geven aan ouders en aan leerkrachten en kortdurende behandelingen op school aan kinderen van de betreffende scholen.

Op scholen werk je met kinderen van 4 tot en met 12/13 jaar, maar in mijn eigen praktijk is de jongste cliƫnt 2,5 en de oudste, die ik tot nu toe heb behandeld, 93 jaar. Mijn logopedisch werkterrein is zeer uitgebreid. Naast het hiervoor genoemde werk ik ook op het vlak van o.a. afasiebehandeling, begeleiding bij Parkinsonpatiƫnten, stemproblematiek bij volwassenen etc.

Mijn passie voor mijn werk, mijn onverwoestbare energie, enthousiasme en geduld zijn mijn sterke punten. Dyslexiebehandeling, stotterbegeleiding, corrigeren van verkeerd slikken, stemproblemen, spraak- taalontwikkeling van het kind en ook effectieve communicatie hebben mijn grootste aandacht en daar voel ik me specialist in.

Deel deze pagina

Interessante informatie gevonden? Deel dan deze pagina op de sociale media en vertel het door.

Bel direct
070 514 5790
Heeft u direct behoefte aan een adviesgesprek? Laat uw telefoonnummer achter en ik bel u zo snel mogelijk terug.